ClaimHelp е първата българска компания, създадена изцяло в помощ на пътниците на въздушен транспорт, която им съдейства да потърсят правата си при проблеми с полета. Вече помогнахме на хиляди пътници да получат своите обезщетение от авиокомпаниите.

ClaimHelp е единствената българска компания, която има спечелени над 7500 съдебни дела в български съдилища срещу местни и чуждестранни авиокомпании.

Стремим се непрекъснато да се разрастваме и да разширяваме дейността си. Към момента ClaimHelp съдейства на пътници от 39 Европейски държави да получат своите обезщетения.

А ето и какво мислят за нас част от нашите клиенти:

Нашата мисия

Всеки ден над 9 милиона пътници летят със самолет, като около 200 хиляди от тях се сблъскват с проблеми като закъснели или отменени полети, или отказан достъп до борда на самолета. Повечето от тях не са наясно, че имат право на обезщетение. А тези от тях, които са наясно че имат това право, осъзнават че процесът за получаването му от авиокомпаниите е много сложен.

Точно затова ClaimHelp е насреща. Ние гарантираме, че ще се борим до край да получите законно полагащото ви се обезщетение.

Нашият екип

С опит от над 5 години и екип от юристи, специалисти в областта на ликвидиране на претенции, маркетинг експерти, адвокати и най-добрият 24/7 съпорт за клиенти на 13 езика, ние предлагаме на клиентите си най-ефикасната и лесна процедура за получаване на дължимото им се обезщетение.