Вашиот лет доцни или е откажан?

Наплатете ја до 600 € надомест на штетата од авиокомпанијата.

Непроблематично решавање     Не е потребно плаќање     Барања во врска со поранешни летови

Бесплатно пријавување

Пријавете го потполно бесплатно барањето за задоцнет или откажан лет, а ние ќе направиме се што е потребно за да го наплатите обесштетувањето што Ви следува.

Добијте до 600 Евра

Нашиот тим ќе ги разгледа внимателно податоците кои ги доставувате во врска со проблематичниот лет и ќе ги преземе соодветните дејствија за да го наплатите обесштетување до 600 €.

На илјадници задоволни патници

Бидете еден од илјадниците задоволни патници кои ни ја укажаа доверба и ја наплатија своето обесштетување за задоцнет или откажан лет. Без какви било напори од Ваша страна нашиот тим ќе се погрижи да го наплатите обесштетувањето  што Ви следува.

Повеќе од 10 години искуство

Со тим од афирмирани специјалисти и професионалци во подрачјето ние работиме за Вас и за тоа лесно и без проблеми да го наплатите обесштетувањето коешто Ви следува заради задоцнет или откажан лет.

КАКО ДА ГО ДОБИЕТЕ ВАШЕТО ОБЕСШТЕТУВАЊЕ

filter_1

Регистрирајте го вашето барање (целосно бесплатно)

filter_2

ClaimHelp го претставува барањето  пред авиокомпанијата

filter_3

Добивате обесштетување до 600 Евра

ОДЗИВ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ

ЗОШТО ДА ЈА ИЗБЕРЕТЕ CLAIMHELP

НЕ РИЗИКУВАТЕ НИШТО

Ние со задоволство ќе  Ви помогнеме да го добиете обесштетувањето што Ви следува од авиокомпанијата. Вие не плаќате ништо однапред. Доколку   се избориме успешно за Вашето  обесштетување, ќе задржиме 25% провизија од неговиот износ.

НЕ ГУБИТЕ НИТУ ВРЕМЕ НИТУ НЕРВИ

Ние ја преземаме целосно  комуникацијата со авиокомпанијата, а нашиот тим на специјалисти и правници ќе ги одбрани Вашите права.

РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ БРЗО, ЛЕСНО И УДОБНО

Наведете ги  деталите за Вашиот лет, одговорете на неколку едноставни прашања и ние ќе се потрудиме да го добиете Вашето обесштетување.

НАШАТА МИСИЈА

Секој ден повеќе од 9 милиони патници летаат со авион, а 200.000 од нив се соочуваат со проблеми како што се задоцнети или откажани летови, или забранет влез  во авионот. Повеќето од нив не се свесни дека имаат право на обесштетување. А тие што се свесни за ова право, сфаќаат  дека процесот за добивање обесштетување од авиокомпанијата е многу сложен.

Токму затоа ClaimHelp Ви излегува во пресрет. Ние гарантираме дека докрај ќе се бориме да го добиете обесштетувањето што законски Ви следува.

До 1500 км.

обесштетување 250 евра

Од 1500 км. до 3500 км

обесштетување 400 евра

Над 3500 км.

обесштетување 600 евра

Кои се Вашите права како патник во авион

Според Регулативата ЕЗ 261/2004, авионските патници имаат право на обесштетување од авиокомпанијата во случај на:

Задоцнет лет

Откажан лет

Забранет влез во авионот

Да ли сте спремни да го наплатите обесштетувањето за Вашиот задоцнет или откажан лет?