A është vonuar apo anuluar fluturimi juaj?

Merrni deri në 600 € dëmshpërblim nga kompania ajrore.

Zgjidhje pa probleme     Nuk kërkohet pagesë     Pretendimet për fluturimet e mëparshme

Regjistrim falas

Regjistroni kërkesën tuaj për vonesën ose anulimin e fluturimit plotësisht pa pagesë dhe ne do të bëjmë gjithçka që mundemi të merrni dëmshpërblimin që ju detyrohet.

Ju merrni deri në 600 €

Ekipi ynë do të shqyrtojë me kujdes informacionin që keni dhënë në lidhje me fluturimin me probleme dhe do të ndërmarrë veprimet e duhura të merrni dëmshpërblim deri në 600 €.  

Mijëra pasagjerë të kënaqur

Bëhuni një nga mijërat pasagjerë të kënaqur që na besuan dhe morën dëmshpërblimin e tyre për një fluturim të vonuar ose të anuluar. Pa asnjë përpjekje nga ana juaj, ekipi ynë do të kujdeset që ju të merrni dëmshpërblimin që ju detyrohet.

Mbi 10 vjet eksperience

Me një ekip specialistësh dhe profesionistësh të afirmuar në këtë fushë, ne punojmë që ju dhe ju të merrni lehtësisht dhe pa probleme dëmshpërblimin që ju duhet në rast vonese ose anulimi fluturimi.

SI TË MERRNI DËMSHPËRBLIMIN TUAJ

filter_1

Regjistroni kërkesën tuaj (plotësisht falas).

filter_2

ClaimHelp paraqet kërkesën kompanisë ajrore

filter_3

Ju merrni dëmshpërblim deri në 600 Euro

KOMENTE NGA KLIENTET TANË

PSE TË ZGJEDHNI CLAIMHELP

JU NUK RREZIKON ASGJE

Ne do të jemi të lumtur t’ju ndihmojmë në marrjen e dëmshpërblimit që ju detyrohet nga kompania ajrore. Ju nuk paguani asgjë paraprakisht. Në rast se ne arrijmë sukses për dëmshpërblimin tuaj, ne do të mbajmë një komision prej 25% nga shuma e tij.

MOS HUMBNI KOHË APO NERVA

Ne marrim përsipër përgjegjësinë e plotë për komunikimin me kompaninë ajrore dhe ekipi ynë i specialistëve dhe avokatëve do të mbrojë të drejtat tuaja në rast se fluturimi juaj vonohet, anulohet ose nuk ju janë lejuar në bordin e avionit.

REGJISTROHUNI SHPEJTË, LEHTË DHE KOMODE

Ju shënoni detajet e fluturimit tuaj, përgjigjuni disa pyetjeve të thjeshta dhe ne do të bëjmë çmos për që ju të merrni dëmshpërblimin tuaj.

MISIONI YNË

Çdo ditë më shumë se 9 milionë pasagjerë fluturojnë me avion dhe rreth 200 mijë prej tyre përballen me probleme si fluturime të vonuara apo anuluara, si dhe të mohuarit për hyrjen në avion. Shumica prej tyre nuk janë të vetëdijshëm se kanë të drejtë për dëmshpërblim. Dhe ata prej tyre që janë të vetëdijshëm se e kanë këtë të drejtë e kuptojnë se procesi i marrjes së saj nga kompanitë ajrore është shumë i ndërlikuar.

Kjo është pikërisht arsyeja pse ClaimHelp merret me këtë. Ne garantojmë se do të luftojmë deri në fund që të merrni dëmshpërblimin që ju takon ligjërisht.

Save

Deri në 1500 km/p>

dëmshpërblim 250 €

Nga 1500 km në 3500 km

dëmshpërblim 400 €

Mbi 3500 km

dëmshpërblim 600 €

Cilat janë të drejtat tuaja si pasagjer avioni:

Sipas Rregullores Evropiane 261/2004, pasagjerët me avion kanë të drejtë për:

dëmshpërblimi i vonesës së fluturimit

dëmshpërblim në rast anulimi të fluturimit

dëmshpërblim në rast të refuzimit të hyrjes në bordin e avionit

A jeni gati të merrni dëmshpërblim për fluturimin tuaj të vonuar ose të anuluar?