Bëhuni një partner

Një ide e shkëlqyer për të përfituar të ardhura shtesë, me të cilën klientët do të kenë kënaqësinë e plotë nga shërbimet që ofrohen.

Ne sjellim në vëmendjen tuaj opsionet e mëposhtme shtesë:

CLAIMHELP UNLIMITED

  • Klientët mund të shtojnë CLAIMHELP UNLIMITED në rezervimin e tyre.
  • Nëse ka ndonjë problem me fluturimin, ne do ta marrim rastin dhe do ta përpunojmë plotësisht falës
  • Pse të zgjidhni CLAIMELP UNLIMITED – sepse klientët do të përfitojnë ndihmë juridike plotësisht falas, brenda 6 muajve ose 1 viti pas blerjes së biletës së avionit, pa zbritur komisionin për këtë shërbim.

Për më shumë informacion, ju lutemi na kontaktoni nëpartners@claimhelp.eu

CLAIMHELP Affiliate Partners

ClaimHelp ClaimHelp ju ofron një lidhje unike të filialit ose WIDGET, përmes së cilës do të keni mundësi klientët të ndihmohen të marrin dëmshpërblim. Për më shumë informacion klikoni