ClaimHelp është kompania e parë bullgare e krijuar tërësisht për të ndihmuar pasagjerët e transportit ajror, duke i ndihmuar ata të kërkojnë të drejtat e tyre në rast të problemeve me fluturimin. Ne kemi ndihmuar tashmë mijëra pasagjerë të marrin dëmshpërblimin e tyre nga kompanit ajrore.

ClaimHelp është e vetmja kompani bullgare që ka fituar mbi 7500 çështje gjyqësore në gjykatat bullgare kundër kompanive ajrore, vendase dhe të huaja.

Ne përpiqemi vazhdimisht të zhvillohemi dhe të zgjerojmë veprimtarinë  ton. ClaimHelp në këtë çast ndihmon udhëtarët nga 39 vende evropiane për të marrë dëmshpërblimet e tyre.

Dhe ja çfarë mendojnë disa nga klientët tanë për ne:

MISIONI YNË

Çdo ditë më shumë se 9 milionë pasagjerë fluturojnë me avion dhe rreth 200 mijë prej tyre përballen me probleme si fluturime të vonuara apo anuluara, si dhe të mohuarit për hyrjen në avion. Shumica prej tyre nuk janë të vetëdijshëm se kanë të drejtë për dëmshpërblim. Dhe ata prej tyre që janë të vetëdijshëm se e kanë këtë të drejtë e kuptojnë se procesi i marrjes së saj nga kompanitë ajrore është shumë i ndërlikuar.

Kjo është pikërisht arsyeja pse ClaimHelp merret me këtë. Ne garantojmë se do të luftojmë deri në fund që të merrni dëmshpërblimin që ju takon ligjërisht.

Ekipi ynë

Me një përvojë mbi 5 vjeçare dhe një ekip prej juristësh, specialistësh në fushën e përmbarimit të pretendimeve, ekspertë marketingu, avokatë dhe shërbimin më të mirë të klientëve 24/7 në 13 gjuhë, ne i ofrojmë klientëve tanë procedurën më efikase dhe më të lehtë për të marrë dëmshpërblimin që u detyrohet atyre.